DITT KONTO
DIN KUNDVAGN
» Inställningar
Våra Områden:

Om Gustavsfors Visningsträdgårdar

Vi är ett litet familjeföretag som alltid haft en stor passion för växter, trädgården och naturen. Genom våra visningsträdgårder i Gustavsfors och genom vår hemsida vill vi dela vår hobby med så många som möjligt. Under våren 2016 började vi med att bygga våra visningsträdgårdar, men det blir inte dags för besök innan våren 2017 och då är alla trädgårdsintresserade mycket välkomna. Då finns det i den tidigare handelsboden också ett litet café med hemma lagat mat, med en kombination av Sverige, Kina och Nederländerna.

Vår passion för daglilja, skäggiris och påsklilja

Våra visningsträdgårdar speglar i första hand vår passion för Hemerocallis (daglilja), Iris Germanica (skäggiris) och Narcissus (påsklilja), men i en när framtid kommer vi också att odla (och sälja) Hosta (funkia) och Paeonia (pioner).

Min fru är från Kina och hon tar hand om köksdelen. Tyvärr så syns det på mig! Jag är holländare, men jag bor redan 18 år i vårt härliga land. Genom min hobby har jag sedan många år kontakt med flera odlare, som har som (yrkes)hobby att skaffa fram nya och spännande sorter.

Till en stor del kommer vi att erbjuda sorter som inte finns hos våra kolleger, som förresten levererar mycket bra produkter. Vi försöker att erbjuda ett annat och lite mer specialiserat sortiment och många av våra plantor och lökar är prisbelönta! Som sagt vill vi dela vår hobby med så många som möjligt och vi kommer att utöka vårt sortiment för varje år och säsong. Vi försöker också att erbjuda dig som kund personlig service och vi hoppas verkligen att du vill hjälpa oss att bli bättre. Hör gärna av dig med dina synpunkter, önskemål eller funderingar.

En stor del av växterna som vi skickar till våra kunder gräver vi fram direkt från våra odlingar och du får därför alltid fräscha och kraftiga plantor. En detaljerad planteringsbeskrivning medföljer varje beställning.

Från och med våren 2017 är ni alla hjärtlig välkomna till våra rabatter och café.