DITT KONTO
DIN KUNDVAGN
» Inställningar
Våra Områden:

Om Gustavsfors Visningsträdgårdar

Vi är ett litet familjeföretag som alltid haft en stor passion för växter, trädgården och naturen. Genom våra trädgårdar och odlingar i Gustavsfors och genom vår hemsida vill vi dela vår hobby med så många som möjligt. Under våren 2016 började vi med att bygga våra trädgårdar och odlingar och alla trädgårdsintresserade är mycket välkomna. Vi har i den tidigare handelsboden också ett litet café med hemma lagat mat, med en kombination av Sverige, Kina och Nederländerna.

Vår passion för daglilja, skäggiris, paeonia och phlox

Våra visningsträdgårdar speglar i första hand vår passion för Hemerocallis (daglilja), Iris Germanica (skäggiris), Paeonia (pioner) och Phlox (flox). Min fru är från Kina och hon tar hand om köksdelen. Tyvärr så syns det på mig! Jag är holländare, men jag bor redan 18 år i vårt härliga land. Genom min hobby har jag sedan många år kontakt med flera odlare, som har som (yrkes)hobby att skaffa fram nya och spännande sorter. Till en stor del kommer vi att erbjuda sorter som inte finns hos våra kolleger, som förresten levererar mycket bra produkter. Vi försöker att erbjuda ett annat och lite mer specialiserat sortiment och många av våra plantor är prisbelönta!

Som sagt vill vi dela vår hobby med så många som möjligt. Vi försöker också att erbjuda dig som kund personlig service och vi hoppas verkligen att du vill hjälpa oss att bli bättre. Hör gärna av dig med dina synpunkter, önskemål eller funderingar.

En stor del av växterna som vi skickar till våra kunder odlar vi själva. Vi gräver fram dem direkt från våra odlingar och du får därför alltid fräscha och kraftiga plantor. Alla trädgårdsälskare och andra älskare är alla hjärtligt välkomna till våra rabatter och café.