DITT KONTO
DIN KUNDVAGN
» Inställningar
Våra Områden:

Öppettider

Från och med 1 juni till 17 september hälsar vi alla trädgårdsälskare (men även andra älskare) hjärtligt välkomna till våra trädgårdar och till vårt café. Vi började med att bygga några trädgårdar under 2016 och nu bygger vi vidare. Sortimentet ni ser på vår hemsida finns i våra trädgårdar och de växterna finns även till försäljning i krukor i storlek från 2 liter till 10 liter.

Vi respekterar våra kolleger som säljer växter av bra kvalitet, men vi vill inte sälja växter i P4 krukor eller storlek I. Vi vill inte vare bättre, men lite annorlunda. Vi köper inte från grossister, p.g.a. att dem har standardstorlekar. Vi köper direkt från odlare, som oftast är våra vänner.

Våra öppettider är från 11 till 17, men på måndagar och tisdagar är vi är stängda. Vi ber trädgårdsföreningar eller andra grupper, som vill besöka oss med fler än 10 personer att ringa i förväg (070 520 22 70). Då kan vi också komma överens om andra dagar eller anpassade tider.

OBS.
På måndag 1 maj är vi öppna, men tisdag 2 maj är vi stängda.

Alla är varmt välkomna i vårt lilla café och där kan du koppla av med en kopp kaffe eller te. Är du hungrig? Inget problem, det löser vi.

Att min fru älskar att laga mat, syns tyvärr på mig, med några kilo för mycket.

Smaka gärna på hennes ”ångade kinesiska knyten” (dumplings) med olika fyllningar, eller en ”vårrulle Baoding” med riklig fyllning eller en ”sommarrulle Hebei”? Vill du ha lite ”närmare” mat, då har vi en tunnbrödsrulle med äkta ”Gustava lax”, färsk rökt från tvärs över gatan i Gustavsfors. Men det finns mycket mer med svenska, kinesiska och holländska godbitar.

VÄRMT VÄLKOMNA HÄLSAR JIANG OCH SIKKE

Kontakta oss

GUSTAVSFORS VISNINGSTRÄDGÅRDAR
Gustavsfors Boa 41-42
683 91 Hagfors

Telefon: 070 - 520 22 70
Mail: sikkebrink@hotmail.se

Försäljningsvillkor
Betalningsvillkor
Kundregistrering

Ditt namn
E-post
Telefon
Meddelande