DITT KONTO
DIN KUNDVAGN
» Inställningar
Våra Områden:

Öppettider

Från och med 1 juli till 10 september hälsar vi alla trädgårdsälskare (men även andra älskare) hjärtligt välkomna till våra trädgårdar och till vårt café. Sortimentet ni ser på vår hemsida finns i våra trädgårdar och de växterna finns även till försäljning i krukor i storlek från 2 liter till 10 liter.

Vi skickar aldrig växter som blev packade för flera veckor sedan i plastpåsar med sågspån. Vi gräver fram din beställning eller vi tar den från krukor direkt innan vi skickar iväg. Att du får växterna direkt från våra odlingar eller krukor begränsar också våra möjligheter för leverans.

Självklart kan du göra dina beställningar när det passar dig, men från början eller mitten av juli står våra odlingar i blom och då måste även du och vi följer naturens lager. Utskick är inte möjligt under blomningstiden. Vi vill gärna vare bättre, men i alla fall annorlunda.

Våra öppettider är från 11 till 17, men på måndagar och tisdagar är vi stängda. Vi ber trädgårdsföreningar eller andra grupper, som vill besöka oss med fler än 10 personer att ringa i förväg (070 520 22 70). Då kan vi också komma överens om andra dagar eller anpassade tider.

Alla är varmt välkomna i vårt lilla café och där kan du koppla av med en kopp kaffe eller te. Är du hungrig? Inget problem, det löser vi också.

VARMT VÄLKOMNA HÄLSAR JIANG OCH SIKKE.

 

Kontakta oss

GUSTAVSFORS VISNINGSTRÄDGÅRDAR
Gustavsfors Boa 41-42
683 91 Hagfors

Telefon: 070 - 520 22 70
Mail: sikkebrink@hotmail.se

Försäljningsvillkor
Betalningsvillkor
Kundregistrering

Ditt namn
E-post
Telefon
Meddelande